Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Prekrasna atmosfera'

Tudor objasnio što je nedostajalo Hajduku, u nedjelju već derbi s Dinamom

Igor Tudor bio je razočaran nakon remija s Dnjiprom, ali je naglasio kako je vrijeme za novi početak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk nije uspio proći u Europsku ligu. Nedostajao im je jedan jedini gol kojeg nisu uspjeli zabiti Dnjipru na prepunom Poljudu.

''Sigurno da ostaje žal, razočarani smo međutim život ide dalje. Okrećemo se nedjelji i prvenstvu. Nedostajalo nam je svega pomalo ja bih rekao, kvalitete, malo osobnosti, malo duela i brzine, svega je falilo i zato nije bilo dovoljno'', jednostavno je objasnio Igor Tudor.

Hajduk nije briljirao u ovoj utakmici, a Tudor kaže da je to bilo zbog…

''Nije istina da smo odustali od naše igre već je tu protivnik. Kad izgubite duel, dva, tri jer je protivnik jai, brži sve vam pada u vodu. Stvar je jednostavno kvalitete, no momcima čestitam jer su bili skoro na svom maksimumu. Ne svi jer pojedinci nisu bili pravi, ali to je sastavni dio nogometa. Nismo imali ono što smo priželjkivali, a to je većinu igrača na svom maksimumu. Ipak nije isto igrati protiv Zadra i ovih igrača od 30 godina koji imaju iskustvo, moć, fizičku snagu. Sve…''

"Naš vratar Lovre Kalinić je opet bio dobar, držao nas je u igri do zadnje minute, ali to nije bilo dovoljno“, kazao je Tudor.

Tudor je pohvalio navijača 34 tisuće navijača i okrenuo se prvenstvu.

''Čak se zadnjih 20-ak minuta osjećala nervoza i napetost, navijači su iščekivali taj naš gol. Na kraju je bilo prekrasno, pljesak navijača unatoč ispadanju, nemam što reći na to. Čitav grad živio je na optimizmu sedam dana, sad moramo okrenuti novu stranicu, sutra je novi trening, nova dokazivanja, nova borba za prvih 11 i klupu. Brišemo ovo sve i okrećemo se derbiju s Dinamom u nedjelju.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider