Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i nitko nije isključen!

Pogledajte tučnjavu zvijezda Chelseaja i Tottenhama: Hiddink na podu

Utakmica londonskih rivala Chelseaja i Tottenhama završila je velikom gužvom kod tunela.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je uspio u svom naumu. Najavljivali su potpuno otvoreno igrači i navijači kluba iz zapadnog Londona kako žele zaustaviti Tottenham i ubiti im svaku nadu u naslov prvaka. Na kraju su uspjeli stići dva gola prednosti gostiju, a Hazardov gol pokrenuo je veliko slavlje u Leicesteru.

Cijela utakmica bila je izrazito nervozna. Domaći igrači pokušavali su izazvati sukob i učiniti nervoznima goste iz sjevernog Londona. Mlada momčad Tottenhama, najmlađa u cijeloj Premierligi i peta najmlađa u ligama petice, nije izdržala pritisak pa su Diego Costa i društvo uspjeli izboriti remi koji njima ne znači rezultatski ništa.

Ipak, znači to puno navijačima Chelseaja koji se mrze s onima Spursa. Londonski rivali ne vole se od davnina, a Bluesi pamte kako im je Tottenham uzimao igrače i izbacio ih jednom iz lige. Ova će utakmica  rivalstvo podignuti na još jednu razinu, a sad su oni 'napaljeniji' navijači bivšeg kluba Luke Modrića.

Potpuno je nevjerojatno kako je ova utakmica završila bez crvenih kartona. Sudac Mark Clattenburg nije uspio svojim autoritetom smiriti strasti, ali neki, poput Dembelea koji je iživciran Costom Brazilcu gurnuo prste u oči, morao je biti isključen. Gosti su dobili čak devet žutih kartona, a mogli su i pokoji crveni.

Na kraju je izbio kaos nakon starta Rosea na Willianu, a kada su igrači krenuli prema tunelu čak je Guus Hiddink umalo stradao u velikoj gužvi. Mauricio Pochettino je također bio u epicentru zbivanja, ali stariji mu je kolega s klupe Chelseaja u jednom trenutku odletio na pod.

Teško je razaznati tko je tu koga hvatao, ali engleski će savez imati dosta posla pregledavajući snimke. Dio će igrača iz ovog dvoboja možda dobiti suspenzije zbog kojih će propustiti kraj sezone. Prvi od njih sigurno Dembele koji će se pridružiti već suspendiranom Dele Alliju.
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider