Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rakitić asistent, Budimir strijelac

VIDEO Ovo je ludnica: Evo kako je Messi raspametio navijače Barcelone

Barcelona je pobijedila Sampdoriju sa 3:2 na Trofeju Joan Gamper...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je pobijedila Sampdoriju 3:2 na Trofeju Joan Gamper, koji se tradicionalno odigrava na Camp Nouu uoči početka nove sezone španjolskog nogometa.

Pogotke za Barcelonu pred 72.334 gledatelja postigli su Luis Suarez (16) i Lionel Messi (20, 33), dok su strijelci za talijansku momčad bili Muriel (23) i hrvatski napadač Ante Budimir (77).

Messi se ponovno upisao u povijesne knjige. Argentinac je s dva nova gola došao do ukupne brojke od sedam postignutih golova na Trofeju Joan Gamper, čime se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Asensijem, Begiristainom i Stoičkovim.

Hrvatski reprezentativac u redovima Barcelone, Ivan Rakitić, igrao je do 60. minute, kada ga je zamijenio Andre Gomes, portugalsko pojačanje pristiglo u Barcelonu ovog ljeta iz Valencije. Rakitić je bio asistent Messiju kod drugog gola Barcelone na utakmici, dok je Messi atraktivno preko glave asistirao Suarezu kod prvog gola.

Messi je do kraja raspametio navijače Barcelone svojim drugim golom koji je postigao iz slobodnog udarca s nekih 25 metara. Argentinac je skratio godišnji odmor i prije roka se vratio na pripreme Barcelone, a na ovoj utakmici je pokazao da je već ušao u veliku formu. Ako se po jutru dan poznaje...

Barcelonu u nedjelju očekuje prva utakmica španjolskog Superkupa sa Sevillom na Sanchez Pizjuanu. To će već biti puno ozbiljnija provjera.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider