Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kamo će Kolumbijac?

Chelsea i City poslali ponude, ali Real od PSG-a dobio onu koja se ne odbija

Španjolski mediji ističu da je Real spreman Rodrigueza pustiti za 65 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je za vjerovati onom što prenose španjolski mediji, dani kolumbijskog nogometaša Jamesa Rodrígueza u madridskome Realu su odbrojani. El Confidencial donosi da ga žele tri kluba - PSG, Manchester City i Chelsea.

Real ga je navodno spreman prodati za 65 milijuna eura, za dvadesetak milijuna manje nego što je u ljeto 2014. godine platio Monacu nakon što je Kolumbijac zasjao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Podsjetimo, Rodríguez je bio prvi strijelac turnira sa šest pogodaka, međutim unatoč transferu koji je u nekim medijima opisan kao izraz megalomanije predsjednika Reala Florentina Péreza, Kolumbijac se nikada nije uspio nametnuti u momčadi.

El Confidencial otkriva i to da je PSG kontaktirao njegovog agenta Jorgea Mendesa te da sprema ponudu koju "Real neće moći odbiti", ali naglašava da su Chelsea i Manchester City svoje već poslali.

Kada smo već kod Chelseaja i transfera, dodajmo priči da se dolazak Michyja Batshuayija na Stamford Bridge čini kao gotova stvar.

Engleski mediji prenose da je mladi Belgijac već prošao liječnički pregled i da ga samo detalji dijele od odlaska iz Marseillea koji je prihvatio ponudu od 40 milijuna eura. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider