Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki povratak

VIDEO Kramarić ponovno blista: Pogledajte što je izveo u povijesnoj utakmici

Nogometaši Hoffenheima su prvi put u povijesti u njemačkom prvenstvu uspjeli nadoknaditi tri pogotka zaostatka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hoffenheim je u nedjelju izvukao remi 4-4 (1-4) na gostovanju kod Mainza, a za tri od četiri pogotka gostiju asistent je bio hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Mainz je u 27. minuti vodio 3-0 zahvaljujući dvama pogocima De Blasisa (3, 23) i jednom Cordobe (27). U 39. minuti Kramarić je upisao prvu asistenciju, kad je odličnom loptom pronašao strijelca Wagnera. No, golom Oztunalija Mainz je na odmor otišao s tri pogotka prednosti i držao ju sve do 71. minute, iako su domći u 57. minuti ostali bez isključenog Bussmanna.

U 71. minuti Kramarić je napravio potez utakmice. Na lijevoj strani kaznenog prostora 'lažnjakom' se oslobodio dvojice domaćih braniča, ubacio lijevom nogom pred vrata, gdje je najviši u skoku bio Mark Uth. Isti je igrač samo 90 sekundi poslije preciznim udarcem s 20-ak metara doveo Hoffenheim na samo gol zaostatka.

U 84. minuti kod izjednačujućeg pogotka ponovno je Kramarić isprovocirao akciju iz koje je Mađar Adam Szalai svladao domaćeg vratara Lossla. Hrvatski reprezentativac je pokušao doći do prostora za udarac nakon kornera, ali su mu braniči Mainza ušli u blok. Ipak, lopta se sretno od Kramarića odbila do Szalaija koji je iz blizine pogodio za konačnih 4-4.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Werder je na svom stadionu poražen od Augsburga 1-2 te se momčad iz Bremena učvrstila na začelju.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider