Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Težak rezultat, ali...'

Trener Slovana oduševljen, Burić mu poručio: Vidimo se u Splitu!

Hajdukov trener žalio je zbog poraza u prvoj utakmici play-offa Europa lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Dobro smo se pripremili, dobro ih analizirali i jako dobro smo stajali na terenu. Na početku smo odmah imali i šansu, kasnije i još neke, ali iz jedne nesretne situacije primili smo taj gol koji nas je malo 'potukao'. S obzirom na prikazano nismo zaslužili poraz, ali vidimo se u Splitu", izjavio je poslije utakmice u Liberecu trener Hajduka Damir Burić.

Hajduk nesretnim golom pao u Češkoj, Kalinić spriječio teži poraz!

"Šteta što nismo dali gol, da nam je to uspjelo ova bi predstava bila ugodnija. Ovaj rezultat od 1:0 je težak za nas, moramo ih dobro snimiti i dobro uhvatiti, čeka nas jako težak meč, ali vjerujem da ćemo uz podršku naših super navijača imati neku drugu utakmicu na Poljudu", kazao je Burić, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Trener Slovana Jindrich Trpišovsky nije skrivao oduševljenje nakon pobjede njegove momčadi.

"Pobijedili smo, i to bez primljenog gola, a to je najvažnije! Zaslužili smo pobjedu. Hajduk je bio vrlo nezgodan u kontrama nakon što su oduzimali lopte, a na drugoj strani ih je spasio vratar Kalinić. Zabrinuo sam se nakon što je Hajduk imao dvije šanse na početku utakmice", rekao je Trpišovsky i najavio uzvrat.

"Primijetio sam da je ogromna razlika u igri Hajduka u gostima i kod kuće. Atmosfera je ovdje bila bučna, priredili su je prije svega navijači Hajduka, atmosfera je bila nevjerojatna, moje povike s klupe čuo je samo najbliži igrač, morao sam vikati što sam više mogao. Ne bojim se revanša, bit će to fantastičan doživljaj, a tko zna, možda ću na Poljudu morati s igračima komunicirati zastavicama, nitko me s klupe neće čuti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider