Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo morate pogledati

Novi trener raspalio po prethodnicima: 'Hajduk nema nikakvu viziju'

Trener Hajduka održao je press konferenciju kakva dugo nije viđena na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slovenski kolege upozoravale su hrvatske novinare kako s Marijanom Pušnikom nikad neće biti dosadno. To je potvrdila i press konferencija na Poljudu na kojoj je novi trener Hajduka bez dlake na jeziku opleo po svima.

''Predsjednik mi je dao dozvolu da ovo kažem: Hajduk nema viziju i nema napisanu strategiju!'', raspalio je Pušnik.

''Kad dođete u Dravograd tamo postoji vizija i strategija, točno se zna tko što radi u klubu, tko kome odgovara. Slovenska treća liga. Kad novi predsjednik dolazi bivši predsjednik mu uručuje takav dokument. Vrlo jasno i glasno. Ovo nije usmjereno protiv nikoga, ali Hajduk to nema. Ušao sam poslije Burića u kancelariju, tamo nema testova, nema imena nijednog igrača koji bi trebali doći. Nitko nije ništa ostavio na papiru. Takav sustav rada ne valja'', napao je Slovenac svog prethodnika Burića.

Obračunao se i s 'legendama' koje mnogi navijači smatraju utegom oko kluba.

''Znam što je Hajduk, legenda znači puno stvari, da te priznaju novinari, publika i Torcida. Ne znači to da moraš biti i sportski direktor i predsjednik. Pozivam sve legende koje žele pomoći klubu, neka dođu. Čista je laž da je Mužiniću oduzeta kancelarija, da mu je uzeo Tomljanović. Tražit ću da u mom timu da budu legende, Ivica Matković, Luka Radman, Stanko Poklepović, Ivica Šurjak. Zaista ću koristiti njihove savjete, naš tim je spreman na suradnju. Uz stručne ljude trebaju biti i legende.''

Govorio je Pušnik i o Vlašiću, Ibričiću, novim pojačanjima i pripremama u Sloveniji. No, najbolje da pogledate kako je sve to izgledalo jutros na Poljudu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider