Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S drugim su oduševljeni

Trener oštro kritizirao mladog Hrvata: "Neprihvatljivo je loš!"

Još uvijek je jako mlad, ali dojam je da u posljednje vrijeme jednostavno se ne razvija u željenom smjeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tin Jedvaj već je treću sezonu u Bayer Leverkusenu, za mjesec dana navršit će 21 godinu i sve je manje prostora za opraštanje lošijih partija na temelju mladosti i neiskustva.

Potvrdio je to i trener Apotekara Roger Schmidt, koji je za njemačke medije javno kritizirao hrvatskog reprezentativca.

"Da biste rasli, morate imati volju"

"Njegova igra protiv Eintrachta u Frankfurtu bila je jako loša, neprihvatljiva. Ni protiv Tottenhama nije bila puno bolja. Svi znamo da je veliki talent, ali da biste rasli, morate imati volju. Morate imati želju za napretkom", rekao je Schmidt.

Jedvaj je ove sezone skupio tri nastupa u Bundesligi te po jedan u njemačkom Kupu i Ligi prvaka, nije igrao ni u subotnjem domaćem porazu od Hoffenheima, no čini se kako će se morati dodatnu trgnuti da uvjeri trenera kako zaslužuje nove nastupe.

A isto vrijedi i za reprezentaciju, gdje Jedvaj trenutačno stoji vrlo loše kod izbornika Čačića. Na nedavnim utakmicama protiv Kosova i Finske tako je Čačić prije Jedvaja u igru poslao braniča Rijeke Mateja Mitrovića.

Nijemci oduševljeni Kovačem

Dok Jedvaja kritiziraju, Nijemci su ovih dana oduševljeni jednim drugim Hrvatom – Nikom Kovačem.

Pobjedom 3:0 u petak u gostima kod HSV-a Eintracht je privremeno zasjeo na četvrtu poziciju Bundeslige, a Nijemci najveće zasluge za to daju baš Kovaču. No on stišava euforiju koja nastaje među igračima Eintrachta.

"Zasad nećemo govoriti o visokim ciljevima, još uvijek nam je primarni cilj osigurati ostanak u Bundesligi", rekao je nakon pobjede Kovač.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider