Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Show u nadoknadi

Kakav ludi kraj: Dinamo u 94. minuti izbjegao poraz od Slavena!

Sudačka nadoknada kakva se ne viđa često dogodila se ovog petka na Maksimiru.

U prvoj utakmici trećeg kola HNL-a na Maksimiru su Dinamo i Slaven Belupo odigrali 1:1, a oba pogotka postignuta su duboko u sudačkoj nadoknadi.

Gosti iz Koprivnice poveli su u 93. minuti preko Aleksandra Jovičića da bi minutu kasnije Filip Benković postavio konačan rezultat.

Tako je dvoboj u kojem su oba vratara bili odlično raspoloženi, i Dinamov Eduardo Carvalho i Slavenov Antun Marković, imao nevjerojatan rasplet.

Kada se činilo da neće biti golova Koprivničanci su izveli korner, a najviši je u skoku bio Jovičić koji je glavom pogodio suprotni kut nemoćnog Eduarda.

Međutim, nisu dugo ostali koncentrirani, igrači Dinama su svi krenuli u napad, među njima i stoper Benković koji je ostao nečuvan na 16 metara i poslije fino spuštene povratne lopte pogodio donji desni kut Markovićeva gola.

Trener Dinama Zlatko Kranjčar ispremiješao je sastav, dao poštedu nekim igračima iz prvih 11 (Soudani, Pivarić, Sigali...), neke ostavio na klupi (Rog, Stojanović) i Modri su izgledali prilično loše i nepovezano, s tek sporadičnim prijetnjama Markoviću. U nastavku su počeli pritiskati sve više kako se bližio kraj susreta, ali igrači Slaven Belupa su ostali disciplinirani i organizirani, sve do već opisane situacije u četvrtoj minuti nadoknade...

Glavni sudac utakmice bio je Marko Matoc iz Zaprešića.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider