Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prodaje, posudbe...

Ronaldo i Bale na radaru: Oba Manchestera u akciji!

U velikom broju europskih država subota je bila zadnji dan prijelaznog roka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I ova subota, kao i prethodni dani, donijet će pregršt zanimljivih prodaja, posudbi, ali i špekulacija koje su neizostavne u svakom prijelaznom roku...

23:10 Kronološki smo pratili završetak zimskog prijelaznog roka u najvećim europskim ligama. U finišu nije bilo spektakularnih transfera. Najveći posao napravio je Chelsea koji je doveo Juana Cuadrada iz Fiorentine. Rijeka još nije potvrdila posudbu Josipa Radoševića iz Napolija.

Engleski mediji ponovno su raspisali o povratku Cristiana Ronalda na „Otok“, navodno su u igri Manchester United i Manchester City.

Transferi u petak: Olić u HSV-u, Arsenal želi Mandžukića

22:30 Zatvoren je prijelazni rok u Španjolskoj. Klubovi iz Primere potrošili u siječnju 79.5 milijuna dolara, što je 48 posto više nego u isto vrijeme prošle godine.

21:00 Tuttosport piše kako su Arsenal i Liverpool zainteresirani za Marseilleova napadača Andrea-Pierrea Gignaca.

18:00 Juan Cuadrado potvrdio je transfer u Chelsea postom na društvenim mrežama.

15:20 Arsenal želi dovesti novog vratara, prvi pick je Hugo Lloris iz redove najvećeg rivala Tottenhama. Priču donosi L'Equipe, ističući kako je Arsene Wenger izgubio strpljenje s Wojciechom Szczesnyem.

14:37 Još malo vijesti o posudbama. Matheus Thiago De Carvalho je iz Fluminensea se priključio Monacu na posudbu do kraja sezone. Inače, igra na poziciji napadača i u ožujku će proslaviti 23. rođendan.

14:30 Manchester City je pronašao destinacije za trojicu svojih talentiranih mladića. Do kraja sezone 21-godišnji veznjak Bruno Zuculini odlazi na posudbu u Cordobu, godinu mlađi, također veznjak, George Evans igrat će za Scunthorpe United dok nigerijski desni bočni, 18-godišnji Chidiebere Nwakali ide u Malagu.

13:39 Nakon što je sportski direktor Citya dao naslutiti kako su spremni ponuditi astronomski iznos za Cristiana Ronalda, ne miruje ni njihov rival Manchester United. Objelodanjen je, piše Daily Star, interes za Garetha Balea, za kojeg su Crveni vragovi spremni ponuditi 120 milijuna funti, a u ponudu uključiti i Davida de Geu.

13:21 Antonio Cassano je postao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Parmom i sad ga želi dovesti Inter koji mu nudi ugovor do kraja ove sezone.

12:34 Milan je poslao ponudu Tottenhamu za Paulinha, ali Spursi su ih glatko odbili, piše The Times.

12:28 Gazzetta dello sport piše kako Queens Park Rangersi žele dovesti Marca Borriella koji u Romi ima mizernu minutažu. Harry Redknapp ne želi ovisiti o inspiraciji Charlieja Austina i traži pojačanje za vrh napada. Vidjet ćemo hoće li Niko Kranjčar dobiti novog suigrača...

11:01 Brendan Rodgers dugoročnu zamjenu za Stevena Gerrarda vidi u veznjaku Hannovera Larsu Stindlu, čija je tržišna vrijednost procijenjena na sedam milijuna eura. Stindl će u kolovozu proslaviti 27. rođendan, a dosad nije nastupio za njemačku reprezentaciju.

10:24 Nakon što je Bayern objavio kako odustaje od dovođenja Marca Reusa, u igru za krilnog igrača Borussije uključili su se Manchester United, Arsenal i Liverpool. Reus u ugovoru s Borussijom ima otkupnu klauzulu od 25 milijuna eura što ne predstavlja veliki problema za tri glavna zainteresirana kluba.

9:17 Hull City, klub našeg Nikice Jelavića, do kraja sezone će voditi grčevitu borbu za ostanak u Premierligi. Kako bi se uspjeli spasiti, u posljednji čas pokušavaju dovesti dva pojačanja za ukupno 10 milijuna funti - Aarona Lennona iz Tottenhama za sedam i Dame N'Doyea iz Lokomotiv Moskve za tri milijuna funti.

8:43 The Sun piše kako Manchester City sprema ponudu za transfer kojim bi srušio sve svjetske rekorde. Meta je Cristiano Ronaldo kojeg Građani želi vratiti plavi dio Manchestera. Priču je dodatno zahuktao i sportski direktor Txiki Begiristain koji je engleskim novinarima potvrdio kako je u stalnom kontaktu s Ronaldovim menadžerom Jorgeom Mendesom.

8:30 Josip Radošević proljetni dio sezone bi trebao provesti na posudbi u Rijeci. U Napoliju mladi hrvatski reprezentativac i bivši igrač Hajduka se u posljednje dvije godine i nije naigrao te mu je nužan povratak igrama. Odbio je stoga posudbu u Varese koju su mu namijenili u Napoliju poručivši kako se želi vratiti u HNL, a tu je odmah uskočila Rijeka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider