Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transferi u petak

Arsenal želi Mandžukića, United doveo braniča iz 8. lige!

Petak je bio predzadnji dan zimskom prijelaznog roka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nama najzanimljivije što se dogodilo u petak jest prelazak Ivice Olića iz Wolfsburga u HSV, ali i interes Arsenala za Marija Mandžukića.

Donosimo kronološki pregled najzanimljivijih prodaja igrača, posudbi, ali i glasina...

22:50 Talentirani stoper Athletic Bilbaa Aymeric Laporte izjavio je kako mu godi interes klubova iz Premierlige, ali...

"Zasad ne mislim napuštati Athletic Bilbao, sretan sam ovdje i želim ostati", izjavio je 20-godišnji Bask rođen u Francuskoj.

21:21 Zadnji vezni Jack Cork prešao je iz Southamptona u Swansea. Nepoznat je iznos odštete.

20:30 Ljevonogi stoper RNK Split Tomislav Glumac otišao je na posudbu u Balikesirspor, trenutno posljednju momčad turskog prvenstva. Glumac će se priključiti Andriji Vukoviću koji je također u ovom prijelaznom roku napustio klub iz Parka mladeži i otišao u redove fenjeraša iz Turske.

19:25 Zanimljivu izjavu dao je menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal nakon što je doveo igrača iz osme lige: "Mi želimo prodavati, a ne kupovati. To je ono što nas zanima do kraja prijelaznog roka."

18:01 Goal.com piše kako je Mario Mandžukić na meti Arsenala. Našeg reprezentativca bi u zimskom prijelaznom roku htio dovesti Arsene Wenger, ali pitanje je što će reći Diego Simeone.

16:39 Na inzistiranje Louisa van Gaala Manchester United je doveo novog braniča. To je 20-godišnji Sadiq El Fitouri, rođen u Libiji, stiže iz Salford Citya, kluba koji igra u osmom rangu engleskog nogometa. El Fitouri je potpisao na godinu i pol, do ljeta 2016., a zanimljivo je kako je u svom prethodnom klubu proveo nešto više od mjesec dana (!). Naime, Manchester City ga je otpustio u prosincu kada se priključio Salfordu i evo sad će zaigrati za United.

15:30 - Ivica Olić službeno u HSV-u - Olić se vratio u klub za koji je igrao od 2007. do 2009. godine. Potpisao je ugovor do ljeta 2016. godine.

14:10 Ukoliko Darren Fletcher prijeđe iz Man Uniteda u West Ham, prvu će utakmicu igrati protiv - Man Uniteda.

13:10 Dinamo se uspio riješiti Wilsona - Sporting ga nije htio nazad, pa ga je poslao u Den Haag.

12:50 - Josip Radošević na meti Cordobe - Nakon što im je propao posao dovođenja Luce Marronea, španjolski se prvoligaš okrenuo pronalasku drugog veznog igrača. Jedno od imena koje se spominje je i hrvatski nogometaš Napolija - Radošević.

12:45 - Atalanta dovela Antona Krešića - Talijanski prvoligaš doveo je devetnaestogodišnjeg stopera NK Zagreba. Cijena transfera nije poznata.

12:25 - Borussia Dortmund dovela Jacoba Bruuna Larsena - Njemački viceprvak doveo je 16-godišnjeg danskog talenta iz danskog Lyngbyja.

12:05 - Real Madrid dovodi Jose Luisa Gaya - Kraljevski klub ima namjeru povući još jedan veliki transfer za budućnost. Nakon Martina Odegaarda (16) i Lucasa Silve (21), Kraljevi žele govesti Gaya, devetnaestogodišnjeg lijevog braniča. Otkupna klauzula iznosi mu 18 milijuna eura. "Tog momka jednostavno treba dovesti", rekao je predsjednik Reala Florentino Perez.

12:00 - Ezequiel Lavezzi između Rome i Liverpoola - Argentinski nogometaš na odlasku je iz PSG-a, a kandidati su talijanski i engleski velikan. Visina odštete trebala bi iznositi oko 20 milijuna eura.

11:45 - Pablo Osvaldo na pragu Juventusa - Inter se želi riješiti kontroverznog talijanskog nogometaša, no problem su financijski uvjeti. Inter traži pola milijuna eura, Juventus ga želi besplatno

11:30 - Brazilski vratar Fiorentine Neto prelazi u Juventus - Na ljeto postaje slobodan igrač u prelazi u Juventus. Potpisao je četverogodišnji ugovor. 

11:00 - Danny Ings (Burnley) na korak od Liverpoola - Svi engleski mediji bruje da je transfer Ingsa, strijelca sedam premierligaških pogodaka ove sezone, u Liverpool gotova stvar i da se samo čeka liječnički pregled i potpis.  

10:45 - Srđan Lakić u Paderbornu - Kicker je pustio vijest da je Lakić (31) pojačao redove Paderborna, koji je platio drugoligašu Kaiserslauternu oko 350 tisuća eura. Lakić je potpisao ugovor do ljeta 2016. godine.

10:32 - Juan Cuadrado u Chelseaju - Sky Sports tvrdi da je transfer Kolumbijca (Fiorentina) u londonski klub riješena stvar i da će Chelsea platiti oko 30 milijuna eura. Engleski pak mediji navode da je Enner Valencia iz West Hama također na pragu Chelseaja. 

08:00 - Ivica Olić se vraća u HSV - njemački mediji prenose da je transfer Olića u HSV gotova stvar, ljevonogi napadač je već dao prve izjave, no sportski direktor Wolfsburga tvrdi da još ništa nije potpisano. Transfer bi trebao biti težak 1.5 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider