Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
počelo je počelo

Brozović je hit, a Srna već 12 godina u Šahtaru: Arsenal u akciji?

Marcelo Brozović opet je na radaru engleskih velikana, a Inter bi mogao napustiti na ljeto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U medijima diljem Europe krenule su špekulacije kakve slušamo cijelog ljeta i tijekom zime. Nogometni transferi jako su popularno štivo sportskih zaljubljenika pa ne čudi da mediji plasiraju svakakve informacije koje se nekad pokažu točnima, a većinom ipak samo kao glasinama.

Specijalizirani talijanski portal za transfere calciomercato.com donosi špekulaciju kako bi Marcelo Brozović mogao napustiti Inter već u siječnju. Zainteresirani su navodno Arsenal i Chelsea, a Inter bi ga mogao pustiti za oko 16-17 milijuna eura, navodi isti izvor te dodaje kako još Talijani moraju platiti Dinamu tri milijuna koje mu duguju.

Brozović je ovih dana posebno u modi zbog svojih spektakularnih pogodaka za Inter. 23-godišnji Hrvat bi ipak mogao otići na ljeto, ako će uopće odlaziti iz Intera. Realnije je da milanski klub proda igrača nakon Eura gdje mu još može porasti cijena. Jedino ako zbilja netko već sljedećeg mjeseca 'ne izuje iz cipela' čelnika Intera u što nekako sumnjamo.

Još dalje ide u špekulacijama ruska Izvestia koja u pregledu mogućih transfera spominje odlazak Darija Srne u Premierligu. Stara je to priča, ali 33-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije ostao je vjeran Šahtaru u kojem je već 12 godina. Želi ga, tvrde Rusi, ni manje ni više nego Arsene Wenger.

Ova vijest kod mnogih je logično dočekana s podsmijehom budući da svi znamo da Francuz preferira ipak nešto mlađe nogometaše. Čudno zvuči i da bi Srna, kojem ugovor istječe na ljeto, otišao u London da bude zamjena 12 godina mlađem Hectoru Bellerinu koji je neprikosnoveni broj 1 na mjestu desnog bočnog igrača.

No, razdoblje transfera je ludi dio godine. Vidjet ćemo što će se na kraju prikazati istinom…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider