Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strava i užas

Tragedija u Sarajevu: Ubijen navijač na stadionu Grbavica

U pucnjavi koja se večeras dogodila u prostorijama Udruge navijača nogometnog kluba Željezničar na stadionu Grbavica jedan je mladić ubijen.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sarajevska policija je objavila kako je 26-godišnji mladić Mirza Raščić je propucan hicima iz vatrenog oružja, a na putu do bolnice je preminuo. Ubojica je pobjegao, ali tijekom noći je pronađen i uhićen. Neslužbeno, riječ je o Izudinu Tahiroviću, otprije poznatom policiji zbo poslova s drogom.

Vodstvo kluba bilo je šokirano nakon vijesti o ubojstvu mladića. Oštro su osudili svaki oblik nasilja i pozvali sve institucije da se priključe u borbi protiv nasilja.

"Šokirani smo i oštro osuđujemo svaki oblik nasilja, te pozivamo državne institucije, organe reda, ali i sva sportska udruženja i sve ljubitelje nogometa da nam se pridruže u borbi protiv svih oblika nasilja", naveli su iz Željezničar izrazivši sućut obitelji stradalog navijača.

Ubojstvo se dogodilo samo dan nakon što je na stadionu pronađena bomba. Nakon prijave da je na sjevernoj tribini eksplozivna naprava, policija je doista i pronašla bombu. U klubu smatraju kako se ne radi o diverziji. Čelnici kluba su poručili kako nema razloga za sumnju u sigurnost na stadionu dodavši kako se vjerojatno radi o potezu neodgovornog pojedinca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider