Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće štedjeti

Turci žele napad na titulu: Na meti napadač Dinama i - Ronaldinho?!

Na obalama Crnog mora već su počele pripreme za jubilarni rođendan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Turski Trabzonspor ovoga ljeta ima namjeru složiti momčad koja će osvojiti naslov turskog prvaka po prvi puta nakon 1984. godine. Razlog tome je što sljedeće godine slave 50. rođendan.

Put Turske bi navodno trebao napadač Dinama Armin Hodžić, kao i njegov sunarodnjak Edin Višća.

Hodžić ugovor ima sa zagrebačkim klubom do 2019. godine, a ove sezone je postigao 11 golova (među kojima i onaj Olympiakosu u Ligi prvaka) čime je privukao pažnju na sebe.

Kao najveći ulov čelnici Trabzonspora smatraju Ronaldinha s kojim namjeravaju započeti pregovore.

Brazilska legenda trenutno nema klub, a Trabzonsporu je, trenutno, glavni konkurent u utrci za Ronaldinhov potpisTianjin Songjiang, kineski drugoligaš koji neće štedjeti kako bi se plasirao u tamošnji najviši rang.

Nije ovo prvi put da se brazilskog čarobnjaka dovodi u vezu s turskim klubovima. Svojedobno je bio blizu potpisa za Bešiktaš, ali to se izjavilo.

Što se tiče mogućeg dolaska na obale Crnog mora, nema sumnje da bi to stvorilo veliku euforiju oko Trabzonspora. Međutim, uz dužno poštovanje Ronaldinhu, Turci bi morali realizirati još pokoji veliki transfer kako bi se mogli upustiti u bitku s klubovima iz Istanbula. Najbolje to potvrđuje stanje na ovosezonskoj ljestvici i svega 10 pobjeda u dosadašnjih 26 kola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider