Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U igri devet milijuna eura

Klub iz Serie A poslao ponudu za Kramarića, Leicester radi probleme

Andrej Kramarić nije se našao ni na klupi Leicestera u FA kupu protiv Tottenhama i sve je izvjesnije da bi u siječnju mogao napustiti klub...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zanimanje za hrvatskog napadača postoji. Nekoliko klubova pokazalo je interes, a među zadnjima se spominje Torino. Talijanski klub bi želio Kramarića već u siječnju, međutim, zasad im probleme stvara Leicester koji neće tako lako pustiti reprezentativnog napadača Hrvatske premda nije u prvoj postavi.

Talijanski prvoligaš je 'liscima' ponudio 1,5 milijuna eura za posudbu do kraja sezone, a u lipnju je spreman platiti još 7,5 milijuna eura za potpuni otkup ugovora, piše Tuttosport.

Međutim, ta ponuda nije zadovoljila Leicester koji traži najmanje 10 milijuna eura. Ako ništa drugo, želi barem vratiti uloženo u Kramarića. No, s obzirom na prikazano na Otoku, teško će netko platiti takav iznos za napadača koji je daleko od forme u kakvoj je bio prije odlaska u Premierligu.

No, Kramarić jednostavno mora tražiti izlaz iz ove situacije, odnosno odlazak u novi klub. Inače bi cijenu mogao platiti neodlaskom na Europsko prvenstvo, ako izbornik Čačić ostane pri tvrdnje da neće zvati one koji ne igraju u svojim klubovima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider