Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Belotti u velikoj formi

VIDEO Odlični Torino utrpao pet komada, "nula" podno Vezuva

Utakmicama u Torinu i Napulju otvoreno je 12. kolo Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici 12. kola Serie A uvjerljivu pobjedu (5:1) upisao je Torino koji je na domaćem terenu isprašio Cagliari dok ne dvoboju Napoli - Lazio nije bilo pobjednika.

Torinezi su pod vodstvom Siniše Mihajlovića lakoćom se obračunali s ove sezone vrlo solidnim Cagliarijem.

Andrea Belotti već u drugoj minuti načeo je Cagliari, Adem Ljajić u 11. postiže drugi, a Marco Benassi u 38. treći gol za Torino.

Krajem prvog poluvremena gosti sa Sardinije smanjuju (strijelac Federico Melchiorri), ali u prvih 15-ak minuta nastavka riješeno je pitanje pobjednika. Prvo je Daniele Baselli u 51. postigao i četvrti gol Torina, a sedam minuta kasnije Daniele Dessena je dobio izravni crveni karton i tu je priči bio kraj.

Konačan rezultat postavio je Belotti iz jedanaesterca u 75. minuti, svojim ukupno osmim prvenstvenim golom, probivši se na treće mjesto ljestvice strijelaca (Edin Džeko je na 10, a Ciro Immobile na devet golova).

Podno Vezuva je Napoli u 52. minuti slomio otpor Lazija, Marek Hamšik je razgalio domaće navijače, ali njihova radost nije dugo potrajala. Samo dvije minute kasnije Balde Keita je poravnao, a tom izjednačenju uvelike je kumovala loša reakcija vratara Napolija Pepea Reine.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider