Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'zainteresirani su...'

Tino Sven-Sušić nastavlja karijeru u Italiji?: 'Opcije postoje'

Bosansko-hercegovački nogometaš Tino Sven-Sušić (23) na pragu je odlaska iz splitskog Hajduka, a kako tvrdi njegov otac Sead iduća destinacija je Serie A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sven-Sušić je bio jako blizu prelaska u redove talijanskog Intera prošle zime, čak je već bio dogovorio sve detalje oko transfera, no u posljednji je trenutak umjesto njega 'Nerazzurrima' prodan Dinamov Marcelo Brozović.

Mladi veznjak je nakon toga imao dosta problema s formom i ozljedama, te je ponajviše zbog toga izgubio mjesto u prvoj postavi kod novog trenera Damira Burića. Još od tog siječnja kada mu je propao propao transfer u Inter Sven-Sušić nije isti igrač kao što je bio u prva četiri mjeseca sezone. 

Bio je najavljivan u postavi za nedjeljnu utakmicu protiv Splita, međutim cijelu je prosjedio na klupi za pričuve. Istu je sudbinu doživio i u derbiju protiv Dinama, te u dvije utakmice Europske lige protiv Sillamäe Kalev i Kopera. 

"Mislim da će iduću sezonu provesti u Italiji. Zainteresirani klubovi su Napoli i Bologna", otkrio je njegov otac Sead.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je više od mjesec dana, i više nego dovoljno da pronađe destinaciju u kojoj će ponovno biti sretan i u formi. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider