Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City ne zna bez Tourea

Težak udarac za Chelsea: Costa kažnjen, Fabregas ozlijeđen

Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) suspendirala je napadača Chelsea Diega Costu na tri utakmice zbog nesportskog ponašanja za vrijeme utakmice Liga kupa protiv Liverpoola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilac sa španjolskom putovnicom je tijekom utakmice u dva navrata namjerno nagazio igrače 'Redsa'. U prvom poluvremenu je nagazio Emrea Cana, a u drugom poluvremenu i Martina Škrtela. Costa će propustiti veliki subotnji derbi protiv Manchester Cityja, te ligaške oglede protiv Aston Ville i Evertona.

Menadžer 'Bluesa' Jose Mourinho je kaznu opisao kao 'organizirani napad na njegov klub'.

"Costa nije zaslužio kaznu. Bile su to nespretne reakcije, a ne namjerno gaženje," kazao je Mourinho. Costa je ove sezone u 25 nastupa u svim natjecanjima zabio 17 golova.

Osim Diega Coste Chelsea možda neće moći računati ni na Cesca Fabregasa, koji je zaradio ozljedu u utakmici Liga kupa protiv Liverpoola. Fabregas je ove sezone podijelio 15 asistencija. 

City pak neće moći računati na Yayu Tourea, koji igra na Afričkom kupu nacija. City je ove sezone četiri puta igrao bez Tourea i zanimljivo nijednu utakmicu nije pobijedio (tri remija i poraz).

Uoči subotnjeg ogleda na Stamford Bridgeu Chelsea ima pet bodova više od Manchester Cityja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider