Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Dobro da je kraj godine'

Teške riječi padaju u Borussiji: Kao idioti smo u zoni ispadanja!

Nakon desetog poraza u jesenskom dijelu Bundeslige, trener Borussije iz Dortmunda Juergen Klopp istaknuo je da su odigrali najgoru polusezonu u životu i da se sada kao idioti nalaze u zoni ispadanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Jedina dobra vijest je da je kraj godine. Odigrali smo najgoru polusezonu u životu i sada se kao idioti nalazimo u zoni ispadanja. No, nismo za otpis, a nismo ni tako loši kao što to pokazuje stanje na ljestvici. Imao tri tjedna da napunimo baterije i ispravimo sve što smo dosad zabrljali. Moramo i bit ćemo bolji u nastavku sezone", izjavio je karizmatični Juergen Klopp.

Njemačko prvenstvo nastavlja se krajem siječnja, a Borussia Dortmund gostuje kod Bayer Leverkusena.

Borussia je u susretu 17. kola u subotu na gostovanju kod Werdera izgubila sa 1:2, te je pretrpjela deseti poraz ove sezone. A u sezonama 2010/2011. i 2011/2012., kada je bila prvak Njemačke, skupila je ukupno osam poraza.

Borussia je ove jeseni sakupila tek 15 bodova u Bundesligi, te se nalazi na 17 mjestu. Iza nje je samo Freiburg koji ima bod manje, ali i utakmicu manje, te ukoliko danas Freiburg na svom terenu svlada Hannover, momčad Borussije će prezimiti na dnu ljestvice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider