Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Juve, Milan, Inter...

Mediji ga prodaju svaki dan u drugi klub, a evo što kaže Pjaca!

Za tjedan dana Dinamo protiv Vardara kreće u novu europsku avanturu, no mnogo više od vijesti iz Skoplja osluškuju se one - s tržišta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pjaca, Rog i Ćorić najvrijedniji su maksimirski dragulji i sve je izvjesnije kako bi ovog ljeta mogli napustiti klub. I dok talijanski mediji bruje o prodaji Pjace, Roga i Ćorića, Zlatko Kranjčar brusi zadnje zamisli uoči početka nove sezone. Na raspolaganju konačno ima 33 igrača, a na pitanje koliko će dugo moći računati na baš sve, otvoreno priznaje.

''Do utakmice s Vardarom mi ništa ne smeta jer svi će biti na dispoziciji. Moći ćemo odgovoriti ako nam ode Marko Pjaca ili Čorić ili Rog. Znači to su tri igrača koji su nakon Eura na tržištu, ali mislim da se razmišlja da ostanemo svi na broju'', rekao je Kranjčar.

A da će ipak teško ostati na broju, govore sljedeće informacije. Predstavnici Milana, Juventusa i Napolija pokušavaju kupiti hrvatske dragulje - Antu Ćorića, Marka Pjacu i Marka Roga. Napoli je navodno na stol stavio ponudu tešku 35 milijuna eura za Roga i Pjacu, ali Pjaca je opet navodno poručio kako za njega u Italiji postoje samo dva kluba; Milan i Juventus. 'Stara dama' nije ostala hladna pa se uključila u utrku za igrača koji je oduševio na Euru. Marko je pak danas cijelu priču komentirao ovako.

''Kakvo je stanje? Stanje je da sam igrač Dinama i tu sam na pripremama i razmišljam o utakmici Lige prvaka i razmišljam samo o tome'', izjavio je Pjaca.

Slične su odgovore ponudio i dvojac Marko Rog i Ante Čorić koji su isto tako najzanimljiviji Napoliju.

''Ne zamaram se time previše , koncentriram se samo na Dinamo i na ovu utakmicu koja nam dolazi, a ako bude neka ponuda koja će zadovoljiti klub i mene ćemo razgovarat ko zna, ali stvarno sam sretan u Dinamu i ne razmišljam o odlasku'', rekao je Rog.

I 18-godišnji Ante Ćorić, na pitanje o mogućem transferu bio je kratak.

''Meni prijatelj pošalje obavijest, ali sad da se ja bavim time baš i ne. Voliš čuti da te traže takvi klubovi i sve to, ali samo sam koncentriran na Dinamo. Vidjet ćemo gdje put ponese, to je nogomet, ali sad sam u Dinamu i samo gledam pripreme Dinama i Ligu prvaka'', objasnio je Ćorić.

I tako za sada stvari stoje. Iz kluba službeno kontakti ni ponude nisu potvrđene, dok neslužbeno kontakti postoje.

Kako god bilo, ovaj će trojac sigurno prvi europski susret onaj protiv Vardara sljedećeg tjedna dočekati u Dinamovu dresu, a poslije kako su rekli kud ih put, ali još važnije za koju svotu odnese.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider