Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi kapetan Hajduka

Tko mlati po nogama u HNL-u? 'Jerko Leko daleko najviše'

Veznjak Hajduka Tino Sven Sušić dobio je veliku čast nakon sjajnih igara na proljeće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tino Sven Sušić, u izostanku Lovre Kalinić, dobio je kapetansku vrpcu Hajduka. Mladić, koji je na mala vrata došao u Hajduk postao je najbolji igrač "bijelih", u Poljudu je dobio punu afirmaciju, postao reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Nećak slavnog Safeta Sušića, sin jednako dobrog Seada, u Poljudu ima status starosjedioca.

''Drago mi je što sam među najboljim igračima Hajduka i lige, nadam se da ćemo tako i nastaviti u ove posljednje tri utakmice sezone. Osjećam se dobro, nikada u karijeri nisam igrao bolje, pomaže mi momčadi, otkako sam u Hajduku nikad nije bila bolja atmosfera u svlačionici'', kazao je Sušić.

U drugom dijelu sezone igra stvarno odlično.

''Zreliji sam nego prije, osjeti se to na igrama. Pomaže mi momčad, kvalitetna smo grupa. Vidim da se svi bore, uklizavaju, ponese me. Trener Burić me stavi desno, ali dozvoljava mi kretanje po cijelom terenu. To mi i odgovara, volim kad mi je lopta u nogama'', rekao je Sušić.

Nedavno je trener Damir Burić kazao da Sušić često dobije po nogama, jer je kvalitetan i voli držati loptu. Protiv koga Sušić ne voli igrati?

''Najgore mi je igrati protiv Jerka Leke, on daleko najviše udara'', nasmijao se Sušić.

Nakon sezone Sušić bi mogao prema inozemstvu, svi govore da odlazi...

''Imam ugovor do 2018. godine, i dalje se vidim u Hajduku, ne razmišljam o transferu. U Splitu se dobro osjećam, razmišljam samo o Hajduku'', zaključio je Sušić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider