Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Malo mu je trebalo

SuperMarija slavi pola Madrida: 'Ispratili su ovacijama novog heroja'

Mario Mandžukić je junak dana za sve navijače Atletico Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Trebalo je manje od dvije minute da Mario Mandžukić zabije na Vicente Calderonu'', piše madridska Marca koja se ubacila u vlak pohvala hrvatskom napadaču.

Bio je to debi Mandže pred navijačima Atletica i predstavio im se na najbolji mogući način. Hrvat je srušio mrski Real za osvajanje Superkupa, malu osvetu za finale Lige prvaka, ali i prvu pobjedu Atletica na svom stadionu protiv rivala u posljednjih 16 utakmica.

VIDEO Pogledajte sve akcije: Mandžin gol Realu najbrži u povijesti Superkupa!

VIDEO: Heroj Mandžo srušio Real i donio Superkup Atleticu, Modrić isključen!

''Atleticova arena je eruptirala nakon prvog službenog pogotka nove 'devetke' Diega Simeona'', piše Marca.

Mandžukić je tek jednom zabio u pripremnim utakmicama. Sam je izborio 11-erac i realizirao u 5:1 pobjedi u Wolfsburgu. Nakon prve utakmice Superkupa na Santiago Bernabeuu neki su nestrpljiviji navijači Atletija razočarano komentirali kako Hrvat možda nije dostojna zamjena za Diega Costu.

Sada su ih 'dočekali' ovi koji su se kleli u Mandžu. Marca piše kako je Mandžukić u prvoj utakmici imao tešku zadaću da se sam hrva s Ramosom i Pepeom. Simeone ga je i tada pohvalio iako nije bio opasan prema naprijed.

''U 84. minuti stadion Vicente Calderon se podigao na noge i ovacijama ispratio svog novog heroja'', piše Marca te prenosi izjavu kapetana Gabija.

''Mandžukić je vrlo važan za naš klub. Danas je napravio sve, zabio je gol za titulu.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider