Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Torino bruji o tome

VIDEO Allegri i sudac na udaru zbog Pjace: Navijači poludjeli zbog novog Hrvata

U drugoj utakmici Dinamove skupine Juventus i Sevilla su u Torinu odigrali sadržajnu utakmicu, ali mreže su ostale netaknute.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić ostao je na klupi, a Massimiliano Allegri je u 86. minuti ubacio Marka Pjacu umjesto Dybale, no hrvatski reprezentativac nije došao u priliku ugroziti Sevillina vratara, ali je u dvojbenoj situaciji bio srušen u kaznenom prostoru, kad je sudac mogao pokazati i na bijelu točku.

Cijela momčad Juventusa tražila je najstrožu kaznu, a Torino danas bruji o tome. Navijači Juvea uvjereni su da je to bio prekršaj za jedanaesterac.

''Jedanaesterac na Pjaci? Bez komentara, molim sljedeće pitanje'', kazao je trener Allegri.

Inače mnogi navijači Juventusa su nakon utakmice kritizirali Allegrija zašto Pjacu nije uveo ranije, ali i komentirali kako bi mladi Hrvat uskoro mogao prisiliti Talijana na promjenu formacije u 4-3-3, gdje bi on i Dybala igrali krilne napadače i hranili ubojitog Higuaina. Pjaca je očito već kupio navijače.

Juventus u drugom kolu Lige prvaka igra 27. rujna protiv Dinama u Zagrebu. Pjaca će se tako vratiti na Maksimir brže od očekivanog nakon što je ovo ljeto napustio 'modre'.  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider