Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fanfare za Messija?

Suarez 'prvi zub el clasica': Evo koliko možete zaraditi ako ugrize Ronalda!

Trener Barcelone Luis Enrique najavio je da će Luis Suarez zaigrati u „el clasicu“, ali nije precizirao hoće li krenuti od prve minute.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Suarez će dobiti šansu. To je sve što ću reći“, kazao je Enrique na press-konferenciji u najavi utakmice.

Ovo je prvih 11 Reala za Barcu: Ili će Ancelotti pripremiti iznenađenje?

Urugvajac je najiščekivanije lice velikog derbija. Bit će to prva natjecateljska utakmica Suareza nakon suspenzije zbog ugriza za rame Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu Brazilu.
Neke španjolske kladionice ponudile su okladu hoće li Suarez ponoviti djelo već u „el clasicu“. Okladu „Suarez ugriza Pepea ili Sergija Ramosa“ plaćaju 21.00, a „Suarez ugriza Ronalda“ 51.00.
Koeficijenti možda ne izgledaju odveć visoki, kako se uzme, treba podsjetiti da je Suarez recidivist, već je ugrizao suparničke igrače i u dresu Ajaxa i Liverpoola.

Iako je Barcelona vodeća momčad lige sa sedam pobjeda i jednim remijem te savršenom gol-razlikom 22:0, Real na kladionicama ipak kotira kao favorit. Na pobjedu Reala koeficijenti u najvećim svjetskim kladionicama kreću se između 2.30 i 2.40, a na Barcelonu između 2.70 i 2.80.

Nakon problematičnog ulaska u sezonu, Real je upisao osam uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, u kojima je postigao čak 35 golova i primio pet. Od tih 35 golova njih 16 otpada na Cristiana Ronalda koji prvi strijelac Primere s 15 golova i najveći favorit prema kladionicama da će postići gol u „el clasicu“. „Ronaldo daje gol“ William Hill plaća 1.91, a „Messi daje gol“ 2.00.

Lionelu Messiju nedostaje samo jedan gol da se izjednači s najboljim strijelcem u povijesti Primere Telmom Zarrom koji je zabio ukupno 251 gol. FIFA je dala dozvolu da se Messiju oda počast tijekom utakmice ako uspije srušiti Zarru, no čelnici Španjolskog nogometnog saveza nisu se oglasili na tu temu. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider