Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U "rat" sa Stokeom

Bilić našao zimski "bingo": Koštat će ga više od 30 milijuna eura

Napadač top klase ne miri se s klupom, a njegovo nezadovoljstvo pokušat će iskoristiti mnogi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjih nekoliko tjedana Daniel Sturridge istisnut je iz početnog sastava Liverpoola kojemu bez njega na terenu ide odlično i engleski reprezentativac sad je na mini-prekretnici karijere, u dilemi da li ostati na Anfieldu i nadati se većoj minutaži ili otići u neki drugi klub gdje bi bio udarni napadač.

Engleski mediji pišu kako je Sturridge skloniji ovoj drugoj opciji iako godišnju plaću poput aktualne u Liverpoolu (sedam milijuna eura) teško da će dobiti negdje drugo na Otoku.

Sturridge bi već ove zime mogao zatražiti transfer jer nije zadovoljan minutažom koju mu daje Jürgen Klopp.

Menadžer prednost daje Robertu Firminu i Divocku Origiju, a zasad nema naznaka da bi se situacija mogla promijeniti jer Redsi guraju sjajno (trenutno su vodeći u Premierligi).

Najviše zanimanja za dovođenje Sturridgea pokazali su West Ham i Stoke kojima nije problem platiti odštetu od 32 milijuna eura koliko će, navodno, Liverpool tražiti.

Slaven Bilić neće štedjeti kako bi pojačao napad vrhunskim rješenjem, između ostalog i zato jer dvije ovosezonske akvizicije za sami vrh napada (Simone Zaza i Jonathan Calleri) su se pokazali potpunim promašajima, dok Andy Carroll i Diafra Sakho muku muče s ozljedama (ovaj potonji i s disciplinom), kao i najskuplje pojačanje u povijesti Čekićara - Andre Ayew.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider