Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti najavio stanku

Što se događa u Realu? Navijači i igrači protiv odluke Pereza

Počeo je tjedan odluke za Carla Ancelottija. Ostaje li ili dolazi iz Reala?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Reala Florentino Perez donio je odluku već prije nekoliko dana. Carlo Ancelotti je za njega bivši trener. No, posljednjih dana ankete u najčitanijim španjolskim medijima pokazuju kako se većina navijača Real ne slaže s takvom odlukom. U jednoj takvoj anketi na društvenim mrežama čak 73% navijača želi Ancelottijev ostanak.

Španjolski mediji pišu kako bi sve to moglo pokolebati Pereza. Ancelotti se pak danas treba sastati s čelnicima kluba, a već je najavio stanku od jedne godine ukoliko dobije otkaz. Ima problema s vratom.

Bez obzira na te izjave, Milan će pokušati nagovoriti svog bivšeg trenera na povratak na San Siro. I Ancelotti je rekao da će se vratiti jednog dana. Ali ne sljedeće sezone...

Perez je za nasljednika izabrao Rafu Beniteza, domaćeg čovjeka koji je osvojio gotovo sve u karijeri. Ali su navijači pokazali palac dolje. U onim anketama u kojima se bira nasljednik Ancelottija, Benitez je tek peti ili šesti izbor navijača, a uvjerljivo prvi Jurgen Klopp koji po njemačkim medijima već uši španjolski.

Pereza bi mogli na promjenu odluke natjerati i igrači. Svlačionica želi ostanak Ancelottija. To je potvrdila i objava Cristiana Ronalda na Facebooku. S Talijanom na čelu ipak su uzeli Ligu prvaka unatoč debaklu u prvenstvu, a ono što najviše cijene igrači je ujedinjenje svlačionice nakon dolaska u Madrid. Mourinho je ostavio sumornu atmosferu u momčadi i podijeljenu svlačionicu, Ancelotti je od takve ekipe odmah napravio europskog prvaka.

No, konačnu će odluku donijeti Perez. Možda već danas. Ako dobije otkaz bit će to godinu i jedan dan nakon osvajanja 'decime'.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider