Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić nezadovoljan

Što se događa sa Soudanijem? Ljutit je što ga Dinamo ne želi pustiti!

Što se događa sa Soudanijem? Ovo pitanje posljednjih dana muči mnoge navijače Dinama, ali ponajviše Zorana Mamića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alžirski reprezentativac u posljednjim utakmicama daleko je od željene forme, a trenera 'modrih' više ne zadovoljava niti angažman ponajboljeg igrača Dinama.

Soudani je tijekom ljeta bio u punom pogonu, te je s alžirskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu doživio vrhunac dosadašnje sportske karijere. Igranje pred punim stadionima na najvećoj svjetskoj nogometnoj smotri, ispadanje u osmini finala protiv Njemačke, veličanstven doček nakon povratka u domovini emotivno su, ali i psihički i fizički, ispraznili Dinamovog ofenzivca. Povratak u Dinamo označio je i povratak u realnost, igranje na polupraznim HNL stadionima.

Soudani danas, očito, želi napustiti Dinamo, te zaigrati u nekoj snažnijoj i kvalitetnijoj europskoj ligi. Što je, s obzirom na njegovu dob (26 godina), i logično razmišljanje. Protiv Aalborga je pružio dvije loš(ij)e predstave, a nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu prvaka, Alžirac je potpuno nestao.

Uz lošu igru na uzvratu protiv Aalborga, te svađu na terenu s Brozovićem (prvu otkada je u Dinamu), Alžirac je blijeda izdanja ponavljao u ogledima protiv Splita, Petrolula i Zagreba. Potpuno bezopasan, bez želje za suradnjom, bez odrađivanja defenzivnih zadataka, driblinga i udaraca koji su ga krasili godinu dana. Na svakoj je utakmici djelovao izgubljeno, kvaliteta igre, ali i razina voljnog momenta nisu zadovoljili niti Zorana Mamića. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider