Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'prijeti navijačka diverzija'

Reporter Nove TV otkrio moguće probleme reprezentacije uoči utakmice!

Manje od 24 do utakmice na listu igrača na koje izbornik Ante Čačić ne može računati upisao se još jedan igrač, dok je HNS dobio obavijest da postoji mogućnost od novih huliganskih ispada...

Hrvatski nogometni reprezentativci u Skadru igraju drugu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Protivnik je Kosovo, reprezentacija koja protiv Hrvatske ima prvi službeni nastup pred domaćim navijačima.

U Skadru je i ekipa Nove TV predvođena reporterom Stipom Sladovljevim. Dan uoči utakmice pojavili su se novi zdravstveni problemi.

"Vjerovali ili ne pojavio se novi problem. Riječ je o Duji Čopu koji ima temperaturu, no njegov eventualni izostanak definitivno ne bi bio u rangu ozljeda Luke Modrića, Ivana Rakitića ili Marka Pjace", rekao je iz Skadra Stipe Sladoljev.

"Reprezentacija je odradila prvi i posljednji trening na novom stadionu Loro Borići. Mediji su imali pravo prisustvovati prvih 15-ak minuta, a glavno pitanje bilo je u kojem će sastavu izbornik Ante Čačić izvesti reprezentaciju. On je rekao da su medijska nagađanja uglavnom točna, što znači da će sredinu veznog reda zauzeti Mateo Kovačić i Milan Badelj. Što se napada tiče tu je izbornik velik, no zbog brojnih izostanaka u vezi lako je moguće da Čačić zaigra i s dva napadača. Evo oklada: napad će predvoditi Mandžukić i Kramarić", smatra reporter Nove TV.

"Atmosfera u gradu je vrlo mirna, no razlog tome je što se utakmica igra u Albaniji, pa će navijači Kosova doći tek na sami dan utakmice. Prešli smo Skadar uzduž i poprijeko te smo sreli nekoliko hrvatskih navijača".

"Zasada sve izgleda i ide u smjeru lijepe navijačke priče, no treba reći da Hrvatskoj ponovno prijeti moguća navijačka diverzija. HNS je na jedno vrijeme zabranio navijačima odlazak na gostujuće utakmice, no za ovu je dopustio. Posljednji put kada su navijači bodrili Hrvatsku bilo je na Euru, a dobro se sjećamo izgreda u St. Etienneu nakon kojih je reprezentaciji prijetilo izbacivanje s natjecanja. Povjerenik za sigurnost HNS-a Miroslav Marković nije želio izlaziti s konkretnim informacijama, ali je uvjeren da su spremni za bilo kakve pokušaje navijačkih izgreda".

"Nadamo se da će sve proći u najboljem redu, a ono što je sigurno je to da neće biti međusobnih navijačkih sukoba jer su domaćini vrlo ljubazni i s velikom količinom simpatija gledaju na nas i hrvatsku reprezentaciju", zaključio je reporter Stipe Sladoljev.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider