Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Svi igraju osim nas'

Štimac ljut na vrhušku HNL-a: 'Ma nemoj, molim te!'

Igor Štimac i njegov Zadar na Maksimir se protiv Dinama nisu došli braniti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadar je istrčao s otvorenom igrom i gardom koji ne sliči klasičnom bunkeru kakvog prezentira većina hrvatskih prvoligaša u ogledima s Dinamom na Maksimiru. I to je uglavnom sve čime Igor Štimac može biti zadovoljan, jer njegova je momčad ostala bez osvojenog boda i na posljednjem mjestu HNL-a nakon 21. kola.

Dinamo upisao novu pobjedu: Zadar hrabro pao na Maksimiru

"Čestitam svim akterima, i Dinamu na pobjedi i mojim igračima na onome što su pokazali. Rekao sam im da se ne svađaju i ne prepiru sa sucima, da ću ja to preuzeti na sebe, a tako će biti i dalje. Bilo je nekih bezveznih sudačkih odluka koje su bile vidljive s tribina. Doduše, moguće je da sam ja kao trener subjektivan", rekao je Štimac na press konferenciji poslije utakmice.

'Srijedom svi igraju osim nas!'

Više od suđenja zasmetale su ga neke druge stvari...

"Žao mi je što nije bilo više publike. Za nekim navijačima ne žalim, ali mi je krivo što nije bilo onih koji vole nogomet jer su mogli uživati u ovoj utakmici. Ljut sam na one koji rade kalendar natjecanja jer se igra u ovo doba godine. Srijedom navodno ne igramo jer se igra Liga prvaka. Ma nemoj, molim te, svi igraju osim nas! Moglo se početi kasnije i sve bismo stigli odraditi, ovako osim nedostatka publike postoji i opasnost od ozljeda igrača na lošim terenima. Nema smisla", kazao je Štimac.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan zbog nova tri boda.

"Pobijedili smo, a uz to nismo primili gol, a to je ono čemu težimo, to je naš cilj. Ako Zadar ovako nastavi zadržat će prvoligaški status", poručio je Mamić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider