Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teški trenuci za 'Orlove'

Srbija ostala bez izbornika, igrači u šoku zbog poraza: 'Ovako više ne ide'

Dick Advocaat više nije izbornik srbijanske reprezentacije. Nizozemski stručnjak i tamošnji nogometni savez dogovorili su sporazumni raskid ugovora dan nakon domaćeg poraza od Danske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iskusni trener preuzeo je momčad s ciljem da Srbiju odvede na Europsko prvenstvo 2016. nakon što se reprezentacija nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. No, Srbi nakon tri kola kvalifikacija imaju samo jedan bod.

Nogometaši Srbije su, pak, u šoku nakon što ih je u petak u Beogradu ponizila Danska (1:3). Srpski igrači su nakon utakmice iz svlačionice izašli tek nakon sat vremena.

''Samo smo se gledali, nije bilo previše razgovora. Imamo ogroman problem s mentalitetom, jer već godinama ne uspijevamo napraviti neki rezultat. Ovo traje već duže vrijeme. Mislimo da smo velike zvijezde i stalno mislimo da smo bolji od drugih, pa nas sve to na kraju košta rezultata. Ukoliko želimo ostvariti bilo kakav rezultat, to moramo promijeniti. Ovako više jednostavno ne ide'', rekao je Branislav Ivanović.

Slično razmišlja i Nemanja Matić.

''Moramo krenuti od nule, napraviti desetogodišnji plan i vidjeti kako dalje. Ne spadamo u vrh europskog nogometa, ali tu ne spada ni Belgija pa je napravila veliku momčad.''

Advocaat je u bogatoj karijeri vodio PSV, Rangers, Borussiju M., Zenit, Alkmaar te reprezentacije Nizozemske, Belgije, Koreje... (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider