Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izazvao kaos

Sramotnog Marića na Poljudu spašavali zaštitari i policija, umalo izbili neredi

Nakon derbija na Poljudu glavna je priča još jedno sramotno suđenje Brune Marića na štetu Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da su veliku pogrešku napravili čelnici HNS-a kada su za derbi delegirali Brunu Marića, mogli su znati i prije viđenog na Poljudu. No, zato su i oni krivi za lakrdiju kakvu je Marić izveo pred 18 tisuća gledatelja. Kontroverzni sudac iz Daruvara uspio je u derbiju zasjeniti čak i fantastičnog Eduarda koji je bravuroznim obranama izvukao Dinamo od poraza protiv Hajduka.

Dinamov 'policajac' prijavio Pavasovića za prijetnje smrću Mariću

Bruno Marić upropastio derbi bez golova: Hajduk oštećen, Dinamo promašio penal u nadoknadi

No, 'čovjek utakmice' nažalost je ipak bio Marić, koji u nadoknadi pvog dijela nije svirao čisti penal za Splićane nakon što je Benković igrao rukom. Žalili su se domaćini na još jednu ruku, onu Ademija, ali to nije bila čista situacija kao ona kasnije kod ruke mladog stopera Modrih.

Na kraju je Marić umalo poklonio pobjedu Dinamu dosudivši 11-erac za goste iako se čini da je prekršaj bio izvan 16-erca. No, Henriquez je malo i spasio Marića jer da je zabio penal tko zna što bi se događalo na uzavrelom Poljudu koji je omraženog mu suca ispratio žestokim uvredama.

Marića su s terena morali ispratiti policija i zaštitari. Do njega je htio doći sportski direktor Bijelih Goran Vučević, ali su ga srećom spriječili zaštitari. Na tartan stazu su se ubrzo spustili i predsjednik kluba Marin Brbić te predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Pavasović-Visković vidno uzrujani potezima Marića.

Na kraju su i navijači umalo provalili u teren, ali je interventna policija spriječila veće nerede. Dio navijača sa Sjevera upao je na zapadnu tribinu, ali nisu stigli do Marića koji je mogao doživjeti pravi pravcati linč.

Treba li Bruno Marić prestati suditi Hajduku?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider