Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cilj je naslov

Spektakularna ponuda Arsenala za zvijezdu Reala? Evo što je rekao Wenger

Prema posljednjim informacijama s Otoka, Arsenal je navodno pripremio spektakularnu ponudu od 40 milijuna funti za napadača Reala Karima Benzemu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S Olivierom Giroudom kao jedinim pravim napadačem Topnici će teško u utrku za trofeje. Toga je svjestan i Arsene Wenger, kojemu očajnički treba klasni napadač kako bi sljedeće sezone konkurirao u utrci za naslov.

Arsenal želi superzvijezde: Barca ostala u čudu, Real ozbiljno razmišlja

Wenger navodno želi nastaviti trend s pojačanjima poput Özila i Sancheza. Prema otočkim medijima, prvi na meti je Karim Benzema. 27-godišnji napadač Reala je ove godine često povezivan s odlaskom sa Santiago Bernabeua. Pogotovo nakon dolaska Rafe Beniteza.

''U ovom momentu ne šaljemo ponudu. Sretan sam s momčadi koju imamo. Ako nađemo iznimnog igrača koji bi nas mogao ojačati, to ću i učiniti. Sve ovisi o tržištu. Nije lako, ima puno momčadi koje se natječu za istog igrača'', poručio je Wenger s priprema u Singapuru te nadodao:

''Naš cilj je naslov, a mi osjećamo da imamo šanse u vrlo konkurentnoj ligi. Nismo jako daleko.''

Iako je francuski napadač miljenik Florentina Pereza, poznato je da Benitez voli formacije koje uključuju samog jednog napadača. Po tome bi Benzema lako mogao u Realu pasti u drugi ili treći plan iza Cristiana Ronalda i Garetha Balea, od kojih bi jedan preselio u vrh napada. No, zasad je Arsenal još daleko od njegovog potpisa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider