Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osmina finala Kupa

FOTO Spektakularna atmosfera nije bila dovoljna: Nacional razbio Dinamo!

Futsal Dinamo nije imao šanse u osmini Kupa protiv favorita za osvajanje tog natjecanja i hrvatskog prvenstva - Nacionala...

Završilo je 8:2 za prvoligašku momčad, a ono što može tješiti domaćine jest sad već tradicionalno sjajna atmosfera koju su napravili u Draženovom domu glasni Bad Blue Boysi.

Skupilo ih se oko 2500 i pjesmom pokušalo nadoknaditi očitu razliku u kvaliteti, ali ona je ipak bila prevelika, nije se sve poklopilo kao protiv Alumnusa (4:3).

Jednostavno nije bilo rješenja za sjajne pojedince u redovima Nacional, koji čine i odličan kolektiv. Srbijanski reprezentativac Kocić zabio je četiri pogotka i zasluženo dobio ovacije tribina. Nakon njega su se među strijelce pridodali Grbeša i Novak s po dva pogotka. Za Dinamo je zabio Kubović.

No tu nije kraj, za mjesec dana se igra i uzvratna utakmica, ali ona će biti formalnost, Nacional sasvim sigurno putuje u četvrtfinale. Ipak, za Futsal Dinamo je ovo odlična prilika vidjeti kakvi ga protivnici čekaju dogodine u rangu više. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider