Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rapsodija Bavaraca

VIDEO Katastrofa Rome: Bayern ih zgazio uz 'reprizu' Brazila!

Derbi večeri Lige prvaka pretvorio se u jednosmjernu ulicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je u Rimu sa 7:1 pobijedio Romu u najzanimljivijem susretu večeri u Ligi prvaka.

VIDEO Chelsea razbio Maribor, sedmica Šahtara uz pet golova Luiza Adriana! 

Dvoboj koji je najavljivan kao poslastica umjesto žestoke bitke dvaju momčadi u odličnoj formi na koncu je ispao prava demonstracija moći, slična onoj kakvu smo vidjeli u polufinalu Svjetskog prvenstva u Brazilu kada je Njemačka s identičnim rezultatom posramila domaćine.

VIDEO I dalje su bez pobjede: City prosuo veliku prednost! 

Nijemci su i ovog utorka bili nemilosrdni, a pritom su oborili i jedan nevjerojatan rekord kojeg je pak odmah oborio Šahtar - Bayern je postao prva momčad u Ligi prvaka koja je kao gost postigla pet pogodaka u jednom poluvremenu, ali nekoliko minuta kasnije nadmašio ih je Šahtar koji je zabio šest komada BATE Borisovu.

Arjen Robben je u devetoj minuti postigao prvi pogodak poslavši loptu između Ashleya Colea i Morgana De Sanctisa u suprotni kut. Nedugo nakon toga Manuel Neuer je obranio odličan udarac Gervinha, a onda je uslijedio totalni potop.

U 23. Mueller je odigrao petom, a strijelac je Mario Goetze. Dvije minute kasnije i Robert Lewandowski matira nemoćnog vratara Rome da bi u 30. Robben postigao svoj drugi pogodak. Povijest je u 36. ispisao Thomas Mueller i s pet golova u mreži Rome otišlo se na odmor.

U nastavku susreta Bayern je zabio još dva gola, a strijelci su bili Franck Ribery u 78. i Shaqiri u 80. minuti dok je jedini pogodak za talijanskog viceprvaka zabio Gervinho (66').

SKUPINA E:

CSKA Moskva - Manchester City 2:2 (Doumbia 64, Natcho 86pen/Aguero 29, Milner 37)

Roma - Bayern 1:7 (Gervinho 66/Robben 9, 30, Goetze 23, Lewandowski 25, Mueller 36pen, Ribery 78, Shaquiri 80)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider