Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prva pobjeda Svetaca

VIDEO Orlovi se raskrilili, Bilić pao u zonu ispadanja!

Kompletirano je peto kolo Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu petog kola Premierlige uvjerljivu pobjedu upisao je Crystal Palace. Sa 4:1 su svladali Stoke i vinuli se na, za njih odlično osmo mjesto.

Klub iz južnog Londona, kojemu je nadimak The Eagles (Orlovi), veliki korak prema trijumfu napravio je u prvih 10-ak minuta. James Tomkins je u devetoj minuti doveo Crystal Palace u vodstvo, a dvije minute kasnije Scott Dann povećava prednost.

Na ulasku u posljednjih 20 minuta James McArthur diže na 3:0, a novi gol za domaćine postiže Andros Townsend u 75. minuti. Počasni pogodak za goste postigao je Marko Arnautović u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.


All Goals & highlights - Crystal Palace 4-1... by mohtv

Istovremeno se na samom jugu Engleske igrao dvoboj Southampton - Swansea. Domaćini su pogotkom Charlieja Austina iz 64. minute stigli do prve ovosezonske pobjede.

Ovakvim ishodom Sveci su preskočili West Ham Slavena Bilića koji je pao na 18. mjesto, posljednje ispod crte i prvo u zoni ispadanja. Čekićari su u ovom kolu doživjeli neugodan poraz kod WBA i sad ih u iduće dvije runde čekaju domaći ogledi sa Southamptonom i Middlesbroughom.

U posljednjoj utakmici ovog kola Tottenham je s 1:0 pobijedio Sunderland. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Harry Kane u 59. minuti, a u 87. je morao napustiti teren zbog ozljede.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider