Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razlog je jednostavan

Šok u Premier ligi: Menadžer godine dao otkaz dva dana prije početka sezone!

Tony Pulis više nije trener Crystal Palacea, vijest je to koja je šokirala mnoge u Engleskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Manuel Pellegrini u svojoj premijernoj sezoni uzeo naslov s Manchester Cityjem, prošlog proljeća Engleska je u nebesa dizala dva menadžera – Brendana Rodgersa i Tonyja Pulisa.

Prvi je od strane navijača proglašen menadžerom godine unatoč tome što nije uspio senzacionalno uhvatiti naslov prvaka, a drugi je bio odmah do njega. Pulis je bio 'Premier League Manager of the Season’ po izboru sponzora lige.

I Mourinho mu morao čestitati: Pogledajte kako je oživio već otpisani klub!

Za ono što je Tony Pulis izveo prošle godine s Crystal Palaceom, mnogi će proglasiti pravim malim čudom. Preuzeo je klub u studenom na posljednjem mjestu sa samo četiri boda, a na kraju završio kao sjajni 11. A sada je ta bajka završila. Manje od 48 sati prije početka nove sezone Pulis je napustio klub!

Sve je do kraja puklo nakon sastanka s čelnikom kluba Steveom Parishom. Pulis je bio nezadovoljan transfernom politikom kluba s kojim je htio nešto više napraviti ove sezone. Steven Caulker, Michu i Gylfi Sigurdsson bile su njegove želje, no prvi je pojačao obranu QPR-a, Španjolac je otišao u Napoli, a Islanđanin u Swansea.

Momčad će u subotu protiv Arsenala na Emiratesu voditi Dave Kemp, a kao mogući nasljednici spominju se bivši menadžer Cardiffa Malky Mackay te Irac Martin O'Neill.

Koji je vaš omiljeni klub u Premier ligi?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider