Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi hvale Hrvata

VIDEO 'Snajperist' Modrić - Realova 'bijela smrt': 7 spektakularnih 'hitaca'!

Madridska Marca na sva usta hvali hrvatskog veznjaka Luku Modriću nakon odične partije na El Madrigalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Vratio se snajperist Modrić, vojnik kakvog svi žele imati na svojoj strani“, hvalospjevno, vojničkom retorikom, piše madridska Marca nakon što je hrvatski veznjak sinoć „otvorio“ Villarreal udarcem s distance.

Luka oduševio: 'Modrić i Ronaldo su Realovi Messi i Neymar!'

„Svi igrači Reala potrčali su u zagrljaj Modriću “, nastavlja Marca s odama na račun hrvatskog veznjaka koji je u svlačionici Reala omiljen, da se malo našalimo, gotovo kao Simo Häyhä u finskom narodu. Najuspješniji snajperist u povijesti, poznat pod nadimkom "Bijela Smrt" upisao je 505 "recki". Modrić je daleko od te brojke, ali čini se da polako namješta nišanske sprave, da nastavimo s vojnim metaforama i usporedbama.

Real Madrid je pobijedio na El Madrigalu 2:0, upisao je treću uzastopnu pobjedu u prvenstvu, a Modrić je postigao prvi pogodak u sezoni, ukupno sedmi otkada nosi dres „kraljevskog kluba“. Zna se da Modrićev forte nisu pogoci i realizacija, ali vrijedi istaći da je svih sedam golova za Real postigao "hicima" izvan šesnaesterca.
Prvi je zabio protiv Zaragoze na Santiago Bernabeuu, i to s lijevom nogom, potom Malagi također na Bernabeuu, zatim Mallorci, koji je možda najspektakularniji do sada, pogodio je u same rašlje.

Najvažniji gol u dresu Reala Modrić je zabio na Old Traffordu pretprošle sezone protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka.
Prošle sezone Modrić je bio jedan od ključnih igrača Reala u pohodu na deseti naslov prvaka Europe. Postigao je dva gola u sezoni, jedan Kopenhagenu u Ligi prvaka, taj je udarac često vježbao sa Zinedine Zidaneom na treninzima, a drugi Getafeu u prvenstvu, na sličan način kao i sinoć protiv Villarreala.

Modrić je ove sezone sedam puta pucao u okvir vrata, osma lopta je ušla u mrežu. Protiv Elchea u prošlom kolu nije igrao, Carlo Ancelotti je istakao kako ga je želio odmoriti za gostovanje na El Madrigalu. Talijan je pogodio! Na stranu pogodak, Modrić je opet odigrao partiju na visokoj razini, postigao je gol, ali plijenio je mirnoćom u predaji i iznošenju lopte, bio je agresivan kada je to trebalo, uspješan u presingu na loptu. Sve govori podatak da je izgubio samo dvije lopte u cijeloj utakmici. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider