Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Sve najbolje u Madridu'

SLUŽBENO: Real kupio Kroosa! Potpisao do 2020., ali...

Njemački nogometni reprezentativac Toni Kroos postao je i službeno novo pojačanje Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj 24-godišnji veznjak potpisao je s Kraljevskim klubom šestogodišnji ugovor do 2020. godine...

NAJNOVIJE VIJESTI O LJETNOM PRIJELAZNOM ROKU

Zasad nije poznata točna visina odštete koju je Real Madrid platio Bayernu za njegov transfer, iako španjolski i njemački mediji barataju iznosima koji se kreću u rasponu od 25 do 30 milijuna eura. Ne zna se niti koliko će Kroos zarađivati u Realu, ali čak i u ovakvim velikim poslovima prije ili kasnije isplivaju financijski detalji, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta.

Toni Kroos je u više navrata odbijao produljiti svoj ugovor s bavarskim velikanom (istjecao mu je 2015. godine, op.a.) koji ga je stoga odlučio prodati. Njegova službena prezentacija na Santiago Bernabeuu zakazana je poslijepodne za 17h.

"Zahvaljujemo Toniju Kroosu na njegovom vremenu provedenom u Münchenu. S njim smo ostvarili velike uspjehe. Želimo njemu i njegovoj obitelji sve najbolje u Madridu i Realu", poručio je Bayernov izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

Kroos je profesionalnu karijeru započeo u Bayernu 2007. godine, a neko je vrijeme proveo na posudbi u Bayer Leverkusenu. S Bayernom je, između ostaloga, osvojio tri bundesligaška naslova i tri DFB-Pokala, a bio je članom momčadi koja je sezone 2012/13 osvojila trostruku krunu (Bundesliga, DFB-Pokal, Liga prvaka).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider