Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brezni odlučio

Službeno: Derbi Hajduk - Dinamo odgođen za 10. kolovoza

Ipak ćemo morati pričekati neko vrijeme na spektakl pred punim Poljudom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica drugog kola HNL-a između Hajduka i Dinama igrat će se 10. kolovoza.

Prvotni termin bio je nedjelja 24. srpnja u 19:00, ali s obzirom da je Dinamo eliminirao Vardar i izborio treće pretkolo LP-a u kojem će prvi susret protiv Dinama iz Tbilisija igrati već u utorak 26. srpnja, derbi je odgođen za prvi idući slobodni termin, a to je 10. kolovoza (početak u 19:00).

Odluku o odgodi donio je povjerenik za natjecanje Josip Brezni koji je time izašao u susret Modrima, kako ne bi morali igrati dvije utakmice u razmaku od nešto više od 50 sati.

Zanimljivo, prije tri godine imali smo identičnu situaciju - Dinamo je u 28. srpnja gostovao na Kantridi (utakmica je počela u nedjelju u 19:00), a dva dana kasnije na Maksimiru je ugostio moldavski Sheriff Tiraspol, također u terminu u kojem će idući utorak ugostiti Dinamo Tbilisi (20:45).

Nekog detaljnijeg obrazloženja zbog čega je Dinamo tada igrao na Kantridi, a ove nedjelje neće na Poljudu, jednostavno - nema.

Hajduk je već pustio u prodaju ulaznice za derbi, a iz kluba su svima onima koji su već kupili ulaznice, a neće moći prisustvovati derbiju u novom terminu, da se jave kako bi im refundirali novac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider