Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazak kapetana

Slijedi čistka u Liverpoolu: Ovo su igrači koji na ljeto napuštaju Anfield

Vodstvo engleskog nogometnog premierligaša Liverpoola najavilo je čistku na koncu ove sezone, a prema pisanju 'otočkih' medija čak devet igrača će ovoga ljeta napustiti Anfield...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Među njima je i talijanski napadač Mario Balotelli koji je prošlog ljeta stigao iz Milana za 25 milijuna eura. Međutim, 'Super Mario' se pokazao 'super-razočaranjem'. U 26 nastupa zabio je svega četiri gola pri čemu samo jedan u prvenstvu.

Klub će nastupiti i njegov sunarodnjak Fabio Borini koji je u 18 nastupa zabio jedan pogodak. Velika očekivanja nije opravdao niti Rickie Lambert. U 33 nastupa zabio je samo tri gola. Otpisani su i Brad Jones, Jose Enrique, te Lucas, dok Kolo Toureu i Glenu Johnsonu završaa ugovor. Anfield napušta i legendarni kapetan Steven Gerrard koji će nakon više od 700 utakmica u 'crvenom dres' karijeru nastaviti u SAD.

Na popisu se nije našlo ime Dejana Lovrena, hrvatskog reprezentativca kojeg su navijači nekoliko puta ove sezone uzeli 'na zub'.

Liverpool ove sezone nije ispunio očekivanja. Tri kola prije kraja prvenstva drži peto mjesto na ljestvici sa četiri boda manje od Manchester Uniteda na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider