Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Afera u West Hamu

Bilić otkrio tko stoji iza zajedničke večere i hoće li biti kazni za 'izgrednike'

Slaven Bilić rekao je kako je njegova ideja bila da igrači odu na zajedničku večeru i otkrio da će nakon utakmice s Middlesbroughom odlučiti hoće li poduzeti kakvu akciju protiv Andyja Carrolla i Darrena Randolpha, koji su uhvaćeni u alkoholiziranom stanju dan poslije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon lošeg starta West Hama u sezonu, Bilić je rekao Marku Nobleu da organizira timsku večeru kako bi ojačao jedinstvo momčadi. Ipak, ta odluka malo mu se obila u glavu nakon što su se u medijima iduće poslijepodne osvanule slike Carrolla i Randolpha u alkoholiziranom stanju.

''To je bila potpuno moja ideja. Nakon Southamptona smo imali sastanak i razgovarali, a nakon toga sam rekao kapetanu da odvede igrače na večeru. Mislim da je to bila dobra ideja i dobro da smo to učinili. Razgovarao sam s predsjednikom i naravno da sam potpuno koncentriran na utakmicu'', izjavio je Bilić.

Iako su igrači dobili slobodan utorak, West Ham je pokrenuo istragu protiv spomenutog dvojica kako bi utvrdio sve činjenice. Sa samim igračima razgovarao je i Bilić, koji je otkrio da će nakon utakmice s Middlesbroughom odlučiti o potencijalnoj kazni.

Upravo ta utakmica jedna je od prekretnica za Bilića u West Hamu, kojemu nasušno treba pobjeda kako bi barem malo vratio samopouzdanje momčadi i pozitivnu atmosferu. Podsjetimo, 'čekićari' su izgubili pet od šest utakmica u novoj sezoni Premierlige.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider