Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte zašto

Bilić još jednom oduševio navijače: 'Možete li više voljeti ovog čovjeka?'

Hrvatski trener Slaven Bilić nije tipičan menadžer, pokazao je to i sinoć.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni francuski reprezentativac kojeg ćemo uskoro gledati na Euru, Dimitri Payet proglašen je igračem godine u izboru Hammersa. Na svečanosti u središtu Londona prisustvovalo je oko 1000 uzvanika, a trijumfirao je čovjek koji je u premijernoj sezoni s 12 golova i 13 asistencija opčinio navijače West Hama.

Upravo je Slaven Bilić najzaslužniji za njegovo dovođenje iz Marseillea, što je bio početak sjajne priče i bodovno rekordne sezone u povijesti kluba. Pred West Hamom su još tri utakmice do kraja sezone, a u svojim rukama drže sudbinu petog mjesta za kojeg će se potući s Manchester Unitedom u izravnom okršaju sljedećeg tjedna.

Postoje šanse i za Ligu prvaka, ali moralo bi se poklopiti da Man City izgubi obje utakmice do kraja. Kako god završi ova sezona, bit će upamćena po nevjerojatnoj energiji koja je vladala u posljednjoj sezoni legendarnog stadiona u Upton Parku (od sljedeće sezone na Olimpijskom stadionu).

 Za nju je najzaslužniji hrvatski menadžer kojeg navijači obožavaju. Općenito, Bilić je na Otoku na glasu kao 'cool' menadžer, ne kao Klopp, ali definitivno jedan od onih kojeg navijači obožavaju i koji je drukčiji od nekih starijih mu kolega.

Dokazao je to i na ovoj svečanoj večeri gdje je zapjevao navijačku pjesmu posvećenu Payetu.

''Mi imamo Payeta, Dimitrija Payeta…'', orilo se dvoranom, a pjevao je i Bilić, i to u društvu jednog od najpoznatijih navijača Hammersa, engleskog glumca Raya Winstona.

Službeni Facebook West Hama napisao je 'Možete li više voljeti ovog čovjeka?' i objavio video na kojem Bilić pjeva pjesmu o svom igraču, a navijači su u komentarima još jednom pokazali koliko su oduševljeni Hrvatom.

Neki od komentara:

''Slaven pjeva pjesmu o Payetu, kakav tip''

''Tako sam ponosan što sam navijač Hammersa ove sezone''

''Toliko sam se puta najžeio ove sezone da sam prestao brojati''

'Ovo je nevjerojatno, Bilić je legenda''

'Nevjerojatno, čak i šef pjeva'

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider