Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"žao mi ga je"

Bilić ponovno "ubija": Impresioniran Mourinhom, ali ne zbog nogometa

Nakon dugo dugo vremena Slaven Bilić bio je iznimno dobro raspoložen na press konferenciji West Hama uoči utakmice Liga kupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić pred novim je izazovom. U tri dana njegov West Ham po drugi put igra protiv Manchester Uniteda. Prvenstvena utakmica završila je 1:1, a u srijedu Čekićari gostuju kod Crvenih vragova u engleskom Liga kupu.

Prvenstvo je važnije, ali želimo polufinale

"Prvenstvo je uvijek na prvom mjestu. No i Liga kup nam je važan, ovo je velika utakmica. Želja nam je izboriti polufinale pa dvoboju pristupamo na pozitivan način. Pobjeda bi nam donijela mnogo samopouzdanja. Ako napravimo nekoliko izmjena u sastavu kao i United, ne znači da idemo samo odigrati utakmicu. Prolazak u polufinale bio bi velika stvar", istaknuo je hrvatski trener.

Menadžer West Hama rekao je kako njegova momčad igrački raste iz utakmice u utakmicu. Čekićari su nakon 13 prvenstvenih kola na 16. mjestu s 12 bodova.

"Još nismo na poziciji na kojoj želimo biti, ali kada usporedite naše nastupe s prethodnima, trenutačno dobro igramo. Nismo osvojili mnogo bodova, ali igra je sve bolja. Vjerujem da smo na pravom putu", naglasio je Slaven Bilić.

Impresioniran Mourinhom, ali ne zbog nogometa

On i Jose Mourinho još će se jednom "družiti" uz aut liniju Old Trafforda, iako je tijekom prvenstvene utakmice karizmatični portugalski stručnjak isključen zbog napucavanja boce s vodom. Način na koji je Mourinho raspalio tu bocu impresionirao je Bilića.

"Da je lošije udario bocu ne bi bio isključen. Predobro ju je udario. Bio je to sjajan volej da budem iskren", rekao je Bilić i nasmijao okupljene novinare što se nije dogodilo već jako dugo s obzirom na slabu formu West Hama od starta sezone.

"Suosjećam s Mourinhom jer je iz našeg kuta izgledalo kao da je Noble zaistao "pokupio" Pogbu po nogama. Bila je to odlična odluka suca, no odakle sam ja stajao nije tako izgledalo", kaže bivši izbornik Hrvatske, pa otkriva da je i on jednom bio isključen.

"I ja sam jednom bio isključen. Kada sam vodio Bešiktaš protiv Arsenala u Ligi prvaka sudac je bio iz Srbije i razumio je moje psovke pa me isključio. Kasnije sam mu se ispričao", zaključio je Bilić.

Recimo i da je najavio promjene u sastavu u odnosu na prvenstvenu utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider