Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'nama tako ne sude'

VIDEO West Ham teško oštećen: Chelsea 'prevarom' do penala, Bilić bijesan

West Ham Slavena Bilića još je jednom teško oštećen u završnici utakmice protiv engleskog velikana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić bio je iznimno razočaran i ljut nakon još jedne sumnjive sudačke odluke koja nije išla u korist njegovog West Hama. Nakon sumnjivog pogotka za 1:1 u četvrtfinalu FA Cupa protiv Manchester Uniteda, 'čekićari' su primili još jedan, ovoga puta na gostovanju kod aktualnog prvaka Chelseaja. Susret je završio rezultatom 2:2 zahvaljujući jedanaestercu u 89. minuti koji je realizirao Cesc Fabregas.

Najstrožu kaznu izborio je Ruben Loftus-Cheek, koji se ubacio ispred Michaila Antonia i sam se o svoju nogu spotaknuo, te pao. Sudac Robert Madley nasjeo je na foru mladog engleskog nogometaša i pokazao na bijelu točku, a siguran realizator za bod Chelseaja bio je Fabregas.

Bilić je nakon utakmice bio iznimno razočaran, a pritom nije vidio ponovljenu snimku, već je raspravljao gdje je 'prekršaj' napravljen.

"Ne volim kukati ni tražiti isprike. Način na koji su dečki igrali bio je fantastičan. Trebamo napustiti Stamford Bridge podignute glave. Međutim, moramo igrati ponovljenu utakmicu protiv Manchester Uniteda jer smo primili pogodak nakon prekršaja nad našim vratarom, a sada smo i ovdje ostali bez dva boda. Prekršaj nije bio ni blizu linije šesnaesterca, već je bio dosta dalje. To jednostavno nije jedanaesteac. Mi nikada ne dobivamo takve odluke u našu korist", rekao je Bilić.

"Jako smo razočarani. U jednu ruku je to dobro, jer smo igrali jako dobro. Igrali smo 2:2 na Stamford Bridgeu, domu engleskog prvaka. To dokazuje da idemo u pravom smjeru", zaključio je Bilić.

Nakon pomnog pregledavanja snimke može se zaključiti da jedanaesterca nije bilo i da je West Ham trebao slaviti u ovom dvoboju. S ta tri boda Bilićeva družina bi bila četvrta, na mjestu koje vodi u Ligu prvaka, s bodom više od Manchester Cityja. No ovako je West Ham peti s bodom manje od Cityja koji u nedjelju dočekuje gradskog rivala United.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider