Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gerrardu i Škrtelu suspenzije

Lovren se vraća u početni sastav Redsa? Navijači ga već počeli ismijavati

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers neće moći u sljedeće tri utakmice koristiti slovačkog reprezentativca Martina Škrtela ni kapetana Stevena Gerrarda, koje je Engleski nogometni savez (FA) kaznio zbog prekršaja na utakmici s Manchester Unitedom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gerrard je kažnjen s tri utakmice zabrane nastupa zbog crvenog kartona zarađenog nakon što je u igri proveo samo 38 sekundi.

Škrtelov start na vrataru Manchester Uniteda Davidu de Gei u sudačkoj nadoknadi nedjeljnog dvoboja na Anfieldu prošao je nekažnjeno za vrijeme utakmice, ali je naknadnim pregledavanjem video snimke FA utvrdio da je Slovak počinio težak prekršaj. Slovački nogometaš odbacio je optužbe, ali je nakon saslušanja pred Nezavisnom sudačkom komisijom ipak proglašen krivim.

Rodgers neće moći računati na Škrtela i Gerrarda u ligaškim dvobojima s Arsenalom i Newcastleom, te u polufinalu FA kupa protiv Blackburna.

Umjesto Škrtela mogao bi zaigrati hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, a ta vijest nije najbolje sjela kod nekih navijača kluba s Anfielda. 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider