Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čista situacija, a onda...

Živa komedija: Pogledajte gol koji je Celtic umalo koštao Lige prvaka

Komičan pogodak viđen je sinoć u play-off rundi Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć je odigrano pet uzvratnih utakmica play-off runde Lige prvaka u kojima su prolaz izborili uglavnom favoriti. Jedino manje iznenađenje napravio je Porto koji je u Rimu slavio protiv Rome s 3:0. Rimljani su 'pogurali' portugalski klub u Ligu prvaka s dva izravna crvena kartona.

No jedna od najzanimljivijih priča večer je pogodak koji je primio Celtic, a koji ih je umalo koštao plasmana u skupinu Lige prvaka. Škotski je prvak stigao u Izrael s velikom prednošću 5:2 i to ga je očito malo previše opustilo.

Hapoel Beer Sheva propustio je povesti u 15. minuti iz jedanaesterca, no zato je to napravio šest minuta kasnije. Igrala se 48. minuta kada je u kazneni prostor gostiju stigao ubačaj s desne strane na koji je krenuo vratar Craig Gordon. Škot je uhvatio loptu, no netom nakon toga njegov se suigrač Saidy Janko zabio u njega i izbio ju! Ovidiu Hoban je stajao odmah iza njih, praktički na gol-crti te nije imao nikakvih problema da proslijedi loptu u gol za vodstvo 2:0.

Izraelci su imali gotovo 45 minuta da postignu još jedan pogodak i izbore plasman u Ligu prvaka, no obrana Celtica je izdržala. Ovakav pogodak kakav je primio škotski prvak ne viđa se često, pa čak ni u najnižim amaterskim ligama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider