Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neki ga žele već u siječnju

Skauti čak četiri velika kluba pratili najveće otkriće Premierlige

Čak četiri premierligaška kluba pratili su posljednju utakmicu Leicester Cityja samo zbog jednog igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Leicester je u utorak remizirao protiv Cityja 0-0. A skauti Manchester Uniteda, Liverpoola, Tottenhama i Arsenala gledali su Riyada Mahreza, prenosi francuska internet stranica 'Le Buteur', koja je pokriva alžirski nogomet.

Mahrez nije odigrao kako zna, ali je imao pristojnu utakmicu. 'Lisice' su trenutačno na drugom mjestu ljestvice iza Arsenala, a alžirski veznjak dosad je skupio 13 golova i sedam asistencija u Premierligi. Prema 'Le Buteuru', upravo zbog toga utakmicu protiv Cityja pratili su skauti gore spomenutih klubova.

Po posljednjim informacijama, Manchester United je spreman poslati ponudu već ovu zimu, iako je Mahrez izjavio kako ne planira napustiti Leicester prije ljeta, kao i Vardy. Drugi francuski izvor, 'Telefoot', pak ističe kako su ManUtd i Tottenham spremni izdvojiti 41 milijun eura za sjajnog veznjaka.

Doduše, sve ovisi o Mahrezu. Ukoliko ostane kod toga da nema odlaska sa stadiona King Power do kraja sezone, teško će ga netko dovesti. Uostalom, s Leicesterom i Vardyjem ima priliku napraviti povijesni rezultat. A nakon toga teško da će biti kluba čija mu vrata neće biti otvorena.

Claudio Ranieri također je u više navrata rekao kako ni Mahrez ni Vardy neće napustiti klub u siječnju. Također je vrijedno spomenuti kako je Leicester u vlasništvu tajlandskog milijardera, koji nakon svake utakmice napušta stadion helikopterom sa središnjeg kruga terena.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider