Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Igrao za Hajduk, Dinamo...

Sjećate se njega? Salpingidis iz Zavidovića završio karijeru

Poslije višegodišnje bogate i uspješne igračke karijere Mladen Bartolović (38), jedna od najvećih legendi Cibalije, odlučio je završiti s aktivnim igranjem nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Prestajem se baviti profesionalnim nogometom. Moja odluka je konačna i nije donesena preko noći. Puno sam o tome razmišljao, pričao s obitelji i prijateljima, ali na kraju ja sam taj koji je odlučio i mislim da je to u ovom trenutku najbolje", rekao je Mladen Bartolović, koji je tijekom svoje nogometne karijere igrao u više klubovima.

Kultni likovi HNL-a: Mladen Bartolović

Među njima su i Dinamo i Hajduk, ali Bartolović ipak najviše toga duguje Cibaliji, koja mu je prirasla srcu, gdje će i početi raditi kao pomoćni trener mlađih kategorija.

Kaže kako je to logičan slijed za bivšeg nogometaša pa je tako još 2009. godine stekao UEFA B trenersku licencu, a nastavio je i dalje trenersko školovanje.

"Dugoročni cilj mi je trenirati prvoligaša. Ipak, sada razmišljam o radu s djecom, jer ću morati još puno učiti, a gdje ću završiti to ćemo vidjeti", kazao je Bartolović, čije igre će još dugo pamtiti navijači koji su ga uvijek posebno pozdravljali i bodrili.

Upravo to je jedan od razloga zašto je Bartolović odlučio karijeru završiti baš u Vinkovcima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider