Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smijao se cijeli svijet

Sjećate li se ove lakrdije? U "akciji" Dinamov trener i Hajdukov protivnik

Prije nešto manje od četiri godine dogodila se nevjerojatna scena u Bugarskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bugarski Levski zajednička je poveznica današnjeg trenera zagrebačkog Dinama Ivajla Peteva i Hajduka.

Splićani će u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige ovog četvrtka u Dugopolju ugostiti Levski, klub kojemu je Petev svojedobno bio trener manje od jednog dana.

Naime, 8. listopada 2013. godine Ivajlo Petev je imenovan za novog trenera Levskog i trebao je održati press konferenciju. Trebao, jer prije nego što je uopće dobio riječ od glasnogovornika kluba, stiglo je 30-ak najžešćih navijača Levskog koji su mu održali "predavanje".

Zamjerali su mu sukob interesa zbog svojih menadžerskih pozicija, ali i činjenicu da je svojedobno izjavio u bugarskim medijima kako je od malih nogu navijač CSKA, najvećeg rivala Levskog. Skinuli su s njega i gornji dio klupske trenirke i majicu pa je Petev gol iznad struka napustio presicu.

Logično i očekivano, idući dan stigao je u klub i podnio ostavku.

Službenog podatka o tome nema, ali ovaj angažman kojeg je Petev imao u Levskom, ako nije najkraći ikad, onda je svakako u samom vrhu.

I dok će Hajduk ovog i idućeg četvrtka u dvije utakmice s Bugarima tražiti prolaz dalje (ujedno i osvetu za ispadanje u Kupu Uefa 1999. godine), Petev gotovo sigurno nikad neće dobiti priliku da Levski pamti po dobrome. Na njihovu klupu će teško sjesti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider