Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti zasad sretan

Sjajna vijest za Real uoči Atletica!

Krilni napadač Real Madrida Gareth Bale, koji nije igrao u subotu u prvenstvenom susretu protiv Eibara, sto posto je spreman i bit će u početnoj postavi u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida, koja će se igrati u utorak na Vicente Calderonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Imam sreću da mogu računati na sve igrače u tako važnoj utakmici. Bale je, također, sto posto spreman. U dobroj smo formi, igrači su svježi i mogu igrati u visokom tempu. U ovakvim utakmicama momčad mora pokazati karakter i samopouzdanje, a mislim da moji igrači to imaju", rekao je trener Reala Carlo Ancelotti.

Atletico i Real ove su sezone igrali već šest puta, no Real je bez pobjede. Atletico je četiri puta slavio, a dva susreta su završila bez pobjednika. Atletico je bio bolji u španjolskom Superkupu (1-0, 1-1) i španjolskom Kupu (2-0, 2-2), a slavio je i u oba ligaška ogleda (2-1, 4-0).

Vjerojatni sastavi:

ATLETICO: Oblak - Juanfran, Miranda (ili Gimenez), Godin, Gamez (ili Siqueira) - Arda Turan, Tiago, Gabi (ili Mario Suarez), Koke - Mandžukić, Griezmann.

REAL: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Kroos, James Rodriguez - Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider